Liga 1

CFR e aproape de o nouă insolvență, dar Dan Petrescu mai vrea transferuri: „Trebuie să aducem din străinătate neapărat”

Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 July 2022

Înainte de meciul cu CS Mioveni, Dan Petrescu a dezvăluit ce țintă are pentru restul perioadei de transferuri.

  • CFR Cluj - CS Mioveni, în runda cu numărul 3 din Liga 1, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport.

După ce l-a vândut pe Marko Dugandzic la Rapid, Dan Petrescu spune că mai vrea un jucător în atac, mai ales că Sergiu Buș și Daniel Birligea sunt accidentați.

VIDEO Dan Petrescu mai vrea un atacant la CFR Cluj

>

„Orice jucător de valoare e de folos. Sincer, avem nevoie de un jucător în atac, după plecarea lui Dugandzic. Sunt multe meciuri și ar mai fi nevoie de un jucător. 

Din păcate, pe Buș și Birligea, care sunt atacanți, nu i-am folosit din cauza accidentărilor și nici nu cred că  îi pot folosi în următoarea lună. Iar în următoarea lună sunt meciuri foarte multe. Avem mare nevoie neapărat de un atacant. Dacă Buș și Birligea erau sănătoși, nu aveam nevoie. Dar 100% avem nevoie de un atacant. 

Mai devreme. Se caută jucători, dar nu e ușor să găsești în perioada asta. Vrem să aducem un jucător împrumut. Să vedem cu ce clauză. Un jucător din străinătate căutăm, care să facă treabă la echipa campioană”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Gabriel Debeljuh (25 de ani), Jefte Betancor (29, Sergiu Buș (25), Daniel Birligea (22) și Emmanuel Yeboah (19) sunt atacanții din lotul lui Dan Petrescu.

Ce transferuri a făcut CFR Cluj în această vară:

  • ANTRENOR: Dan Petrescu (confirmat)
  • VENIRI: Mistrati (Randers), Brucic (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK), Betancor (Farul)
  • REVENIRI: Carnat (Rapid), J. Rodríguez (Dinamo), D. Rusu (Chindia), Butean (Chindia), D. Ciobotariu (FC Voluntari), I. Rus (Ripensia)
  • PLECĂRI: Hindrich (Kisvárda), Fl. Ștefan (Rapid), V. Costache (Rapid), D. Paraschiv (Hermannstadt), Sigurjónsson (liber), Omrani (liber), Susici (liber), Dimitrov (Hajduk Split), Cr. Neguț (Chindia), D. Ciobotariu (Sepsi), Daniel Neguț (Chindia), Bouhenna (FCSB), Chipciu (liber)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.