Liga 1

Legea lui Gigi » Becali a avut o singură cerință la negocierile cu Dică: „Tu știi cum faci, dar eu asta vreau”

Nicolae Dică // foto: Raed Krishan

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  sâmbătă, 30 iulie 2022

Nicolae Dică (42 de ani) a dezvăluit ce i-a solicitat patronul de la FCSB, Gigi Becali, în momentul în care au negociat preluarea postului de antrenor principal al echipei.

La conferința de presă premergătoare meciului dintre FCSB și FCU Craiova din etapa 3 a Ligii 1, Nicolae Dică a fost întrebat de reporterul GSP Vlad Nedelea dacă acest mandat la cârma echipei reprezintă o misiune mai dificilă decât a avut la primul, între 2018 și 2019.

În replică, Dică a subliniat diferențele dintre lotul avut la dispoziție atunci și cel pe care se bazează acum și a dezvăluit principala doleanță a patronului Gigi Becali.

Nicolae Dică dezvăluie singura solicitare a lui Gigi Becali la negocieri

>

„Am un lot mai tânăr decât la precedentul mandat, atunci era un lot numeros, cu mare experiență. Acum sunt jucători de mare perspectivă, în care am mare încredere. Filosofia clubului este de a crește jucătorii tineri și a-i vinde.

Ăsta este unul dintre lucrurile pe care mi le-a spus patronul echipei: «Trebuie să ai încredere în acești tineri, să le dai minute. Cum faci, tu știi, dar eu vreau să iau bani pe jucătorii tineri».

Eu voi încerca să scot totul din ei, să dea randament iar clubul să câștige bani de pe urma lor. În același timp, să avem și rezultate”, a precizat Dică.

Pentru el și FCSB urmează meciul cu FCU Craiova, programat duminică, 31 iulie, de la ora 22:30. FCSB caută prima victorie în acest sezon de campionat, după 1-1 cu U Cluj și 0-2 cu Rapid.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.