Campionate

Impresiile lui Ionuț Radu la Cremonese: „Va fi un sezon distractiv și dificil”

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 30 July 2022

Ionuț Radu, portarul român în vârstă de 25 de ani, dezvăluie că s-a integrat bine în cele trei săptămâni de la transfer și că zilele de după gafa din meciul de la Bologna (partidă decisivă pentru titlu, pierdută de Inter) au fost cele mai urâte din viața lui.

Ionuț Radu se pregătește pentru un sezon în care va fi titular, după ce doi ani și jumătate a rămas în umbra lui Handanovici și Sepe. 

„Pentru Cremonese va fi un an distractiv și greu, îi văd pe băieți încărcați, va fi foarte frumos. E un grup mare, m-am integrat bine. Mister e o persoană foarte motivată și ne transmite această energie, e un lucru pozitiv. 

Suntem toți împreuă, am doar 20 de zile de când mă aflu aici și mă simt ca într-o familie mare. Îi știam pe Zanimacchia și pe Ghiglione, îi cunosc încă de la Genova”, a declarat portarul român.

Ionuț Radu: „Fotbalul îți dă și îți și ia”

Nici acum nu poate uita gafa de la Bologna, dar e o lecție plătită scump, peste care a trecut mai departe: „Zilele de după acea eroare au fost cele mai urâte din viață. Dezamăgirea a fost foarte mare, dar treaba unui fotbalist nu e simplă și trebuie să învăț din greșeli. 

Așa este fotbalul, îți dă și îți ia. Sunt episoade care se întâmplă, mai ales pentru un portar. Am ales această meserie, trebuie să fii mereu la locul tău și în momentele urâte și în cele frumoase. 

Mi-a părut rău pentru munca echipei și colegii care s-au luptat pentru primul loc”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.