Campionate

Cancer confirmat în cazul lui Sebastien Haller » Ce urmează pentru atacantul transferat în această vară de Dortmund

Sebastien Haller // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 iulie 2022

Borussia Dortmund a comunicat că tumoarea testiculară a atacantului ivorian Sebastien Haller (28 de ani) este de natură malignă.

Cel mai grav scenariu pentru Sebastien Haller, atacantul ivorian cumpărat de la Ajax cu 31 de milioane de euro în această vară, a fost confirmat.

Biopsia efectuată de fotbalist după ce i-a fost depistat o tumoare testiculară a relevat faptul că aceasta este de natură canceroasă.

Borussia Dortmund anunță că tumoarea lui Haller este canceroasă 

Haller va lipsi de pe teren „câteva luni”. Acesta va fi supus chimioterapiei și are „șanse de recuperare foarte bune”, potrivit directorului sportiv al Borussiei, Sebastian Kehl. 

„Sebastien va primi cel mai bun tratament posibil. Șansele de recuperare sunt foarte bune. Îi urăm lui și familiei sale multă putere și optimism, gândurile noastre sunt alături de el în aceste momente dificile”, a transmis oficialul clubului galben-negru.

„Solicităm presei și fanilor să înțeleagă că nu vom dezvălui niciun detaliu medical referitor la tratamentul lui Sebastien Haller în afara informațiilor menționate mai sus, nici astăzi, nici în lunile următoare”, a mai precizat Borussia.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.