Liga 1

Hagi i-a dat mesaj lui Dică » Dezvăluirea noului antrenor de la FCSB

Dică și Hagi în 2007, la FCSB / foto: arhivă GSP

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  sâmbătă, 30 iulie 2022

Nicolae Dică (42 de ani) a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că a fost felicitat inclusiv de Gică Hagi (57), managerul Farului, pentru victoria cu Saburtalo din turul II preliminar Conference League, scor 4-2 în retur, 4-3 la general.

  • FCSB - FCU Craiova este programat duminică, 31 iulie, de la ora 22:30. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Dică a fost antrenat de Hagi pentru o scurtă perioadă de timp, la FCSB, în 2007, și a evoluat pentru clubul deținut de „Rege” între 2012 și 2014, de unde s-a și retras.

Nicolae Dică, felicitat de Gică Hagi: „A contat foarte mult pentru mine”

>

Am primit foarte multe mesaje după meciul cu Saburtalo, dar cel mai important pentru mine a fost cel de la domnul Hagi, un idol de-ai mei. Pentru mine a contat foarte mult. 

Mi-aduc aminte și acum, în 1994 ieșeam pe stradă cu un tricou alb pe care scriam pe spate cu pixul: «Hagi 10», n-aveam nici marker. Bineînțeles că am primit mesaje și de la foștii mei colegi de la Steaua, unii dintre ei chiar au fost la meci, m-au încurajat”, a declarat Dică.

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

>

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.