Liga 1

Cum comentează Miculescu transferul la FCSB: „Nu mi s-a transmis nimic oficial. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”

David Miculescu Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 iulie 2022

FC Voluntari a învins-o la scor de neprezentare, 3-0, pe UTA Arad în etapa #3 din Liga 1. A fost ultimul meci al lui David Miculescu (21 de ani) în tricoul arădenilor, atacantul urmând să se transfere la FCSB. 

Întrebat la finalul partidei despre transferul la roș-albaștri, Miculescu a dezvăluit că nu i s-a transmis nimic oficial, însă speră că mutarea se va realiza.

„Am văzut și eu știrile, am văzut discuțiile, dar mie de la club nu mi s-a transmis nimic oficial. Am văzut (n.r. - că cei de la FCSB m-au rugat să nu joc azi), chiar nu m-am uitat deloc pe internet. 

Ce pot să zic e că nu m-a anunțat nimeni nimic oficial. Șansele sunt mari, dar cât timp sunt aici nu vreau să vorbesc despre Steaua (n.r. - FCSB). Mă concentrez doar la UTA acum și sunt supărat că am pierdut. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”, a declarat David Miculescu la Digi Sport.

Becali plătește 1,7 milioane de euro pe Miculescu

În cursul zilei de astăzi, Gigi Becali anunța că va plăti clauza de reziliere a lui Miculescu în valoare de 1,7 milioane de euro.

„Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toți banii, 1,7 milioane de euro. I

I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Clasamentul actualizat din Superliga

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.