Liga 1

Invizibilul Miculescu, visătorul Miculescu, amabilul Miculescu » 3 momente cu noul transfer al lui Becali, la ultimul meci pentru UTA

Momentul cu Ilie Poenaru și David Miculescu / FOTO: Remus Dinu (GSP.ro)

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 30 iulie 2022

David Miculescu a avut o evoluție extrem de modestă în ceea ce a reprezentat, cel mai probabil, ultimul său meci la UTA. GSP.ro a stat cu ochii pe arădean pe toată durata partidei de la Mioveni, pierdută de „Bătrâna Doamnă” cu 0-3.

Iată 3 ipostaze ce l-au avut în prim-plan pe fotbalistul pe care FCSB se pregătește să achite 1,7 milioane de euro, remarcate de reporterul GSP prezent pe „Orășenescul” din Mioveni.

1. Invizibil, absent, Miculescu n-a produs nimic pentru UTA

Folosit din start de Poenaru, chiar dacă Becali trăgea nădejde că va fi menajat, Miculescu a fost o “umbră” în cele 75 de minute petrecute în teren. A intrat rar în combinații cu coechipierii săi, s-a izolat mult în tușă, procentajul driblingurilor reușite fiind îngrijorător de mic

Fotbalistul de 21 de ani și-a asumat rar riscuri, iar când a făcut-o, într-un singur rând pe durata primei reprize, a scuturat pomii din spatele porții lui Mihai Popa. La reluare, ilfovenii au repus mingea în joc și s-au mai oprit cu ea în plasa porții arădenilor.

2. Cu jambierele lăsate, Miculescu a fost scos după 75 de minute catastrofale

Ultimul sfert de oră petrecut în teren de Miculescu a reprezentat și cea mai modestă perioadă de joc a acestuia. Absent și vlăguit, David abia dacă mai contribuia la acțiunile ofensive ale oaspeților. Cu două viteze în minus față de colegi și singurul cu jambierele lăsate din toată echipa, Miculescu a fost înlocuit de Poenaru în minutul 75

Aflat în treimea adversă, acesta n-a mai mers să-i salute pe nou-intrați, îndreptându-se din teren direct către banca de rezerve. Fapt care pare să-l fi iritat puțin pe tehnician, care a gesticulat în direcția elevului său.

Momentul cu Ilie Poenaru și David Miculescu / FOTO: Remus Dinu (GSP.ro)

3. Miculescu și-a răsplătit fanii

La 30 minute după final, după ce a mers la flash-interviuri și a părăsit zona vestiarelor, Miculescu n-a gonit direct către autocar, așa cum au făcut-o alți colegi de-ai săi. 

Fotbalistul a fost principalul punct de atracție pentru copiii veniți în acea zonă, iar atacantul nu le-a dezamăgit așteptările. Amabil, s-a pozat cu fiecare în parte, având suficientă răbdare pentru a onora toate solicitările.

David Miculescu s-a fotografiat cu copiii veniți special să-l vadă / FOTO: Remus Dinu (GSP.ro)

Citește și alte știri despre David Miculescu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.