Liga 1

Ciprian Deac a răbufnit după CFR - CS Mioveni: „Toată lumea s-a săturat de noi! Știu că vreți o schimbare, dar vom lupta să luăm titlul şi sezonul acesta”

Ciprian Deac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 iulie 2022

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 4-2, în etapa #3 din Liga 1. Ciprian Deac (36 de ani), mijlocașul campioanei, este nemulțumit de jocul echipei sale.

„Un meci cu peripeții. Sincer, când s-a stins lumina aveam emoții foarte mari că nu vom continua meciul. E bine că am revenit după acea pauză și am reușit să ne creem o liniște. După cum aţi văzut la ultimele meciuri, ne place să trăim periculos și nu aceasta este echipa CFR pe care o știe toată lumea. 

E clar că numai suntem echipa care am fost, e un semnal de alarmă. La CFR nu te așteaptă nimeni, pretențiile sunt mari și, când îmbraci tricoul campioanei, trebuie să fii la cel mai înalt nivel. 

Pretențiile sunt mari, investițiile sunt mari, nu se acceptă niciun eșec. Dacă vedeți parcursul nostru de când au început meciurile oficiale... nu știu ce se întâmplă. 

E clar că trebuie să ne trezim, dacă vor continua lucrurile așa nu cred că lucrurile se vor îndrepta spre un făgaș bun. Din echipa aia care primea greu gol, toate echipele reușesc să marcheze împotriva noastră”, a declarat Deac la Orange Sport.

Ciprian Deac: „Toată lumea s-a săturat de CFR, dar vom lupta și anul ăsta la titlu”

Deac a vorbit și despre posibilitatea ca CFR să intre în insolvență. Acesta nu crede plauzibil acest lucru și anunță că ardelenii se vor lupta din nou la titlu.

„Nu știu de ce apar astfel de zvonuri doar în ziua meciului. Asta e foarte ciudat, că doar în ziua meciului apare că ne desființăm. Vă spun sincer, clubul ăsta nu moare! Avem un patron deosebit, ne bucurăm că s-a făcut bine și îi mulțumim că e alături de noi. 

Un patron de nota 10, tot respectul pentru el. Ne bucurăm că e lângă noi și va fi în continuare. Nu e cum vor mulți. Toată lumea s-a săturat de CFR, de 5 ani campioană a României. Știu că vreți o schimbare dar vă asigur că vom lupta și în acest campionat să luăm titlul”, a mai spus Deac. 

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.