Stranieri

Rareș Ilie a impresionat deja în Franța! Declarația antrenorului lui Nice, după ultimul amical: „A fost bun, decisiv”

Rareș Ilie, decisiv în Nice - Torino // sursă foto: ogcnice.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 iulie 2022

Lucien Favre (64 de ani), antrenorul lui Nice, a avut numai cuvinte de laudă pentru Rareș Ilie (19), decisiv în victoria din amicalul cu Torino, 1-0, cu assist la unicul gol.

La al doilea său meci la Nice, de această dată început pe banca de rezerve, Rareș Ilie a fost introdus pe teren în minutul 71, iar impactul a fost imediat.

În minutul 78, mijlocașul român a pasat decisiv la unicul gol al amicalului cu Torino. A preluat o minge la marginea careului advers, a combinat în viteză cu Gouri, apoi i-a pus mingea pe tavă olandezului Calvin Stengs, cu o pasă la întâlnire, în fața porții.

Lucien Favre, impresionat de Rareș Ilie: „A fost bun, decisiv”

Întrebat la finalul meciului dacă echipa cu care a început amicalul cu Torino este cea cu care va aborda prima parte a sezonului, antrenorul Lucien Favre a răspuns că „suntem mulțumiți de mai mulți jucători”. Și l-a menționat pe român:

„Rareș a intrat, a reușit un dribling, «tac-tac», pasă de gol pentru Stengs. A fost bun, asta e întotdeauna un lucru pozitiv”.

Când i s-a transmis ulterior că n-au existat nou-veniți în primul „11”, Favre a spus că „a fost unul, Rareș, care a intrat pe parcurs. Și a fost decisiv”.

VIDEO » Faza de gol creată de Rareș Ilie în Nice - Torino

Nice va începe sezonul de Ligue 1 pe 7 august, cu un meci în deplasare, la Toulouse.

VIDEO Angelescu promite: „Să fie clar: reinvestim toți banii primiți pentru Rareș Ilie!”

>

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.