Liga 1

Conducerea Universității Craiova explică de ce a trebuit să-și vândă unul dintre cei mai buni jucători: „Ia mult peste ceea ce i-am oferit noi”

Gustavo, în duel pentru balon în meciul cu U Cluj // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 iulie 2022

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CSU Craiova, spune că transferul fotbalistului brazilian Gustavo Vagenin (30 de ani) în Iran, la Tractor FC, a fost o „afacere” atât pentru club, cât și pentru jucător.

CSU Craiova a anunțat sâmbătă, în ziua dinaintea partidei cu Rapid, că a bătut palma cu echipa iraniană Tractor FC pentru transferul lui Gustavo, unul dintre oamenii de bază ai alb-albaștrilor.

Gustavo începuse excelent sezonul, cu două goluri în 4 meciuri, iar în 2021/2022 și-a trecut în cont un total de 12 reușite și 7 pase decisive în 44 de apariții.

Sorin Cârțu spune că transferul a reprezentat o mutare avantajoasă din punct de vedere financiar atât pentru clubul oltean, cât și pentru jucător.

Sorin Cârțu, despre transferul lui Gustavo în Iran: „A zis că primește cu mult peste ceea ce i-am oferit noi”

„Banii probabil că-i vom primi în două tranșe. Să vedem cum va fi, se așteaptă confirmarea.

Oricum, e bine și pentru club, orice ban e bun venit. E afacere și pentru el, am discutat și mi-a spus că oferta primită este cu mult peste ceea ce i-am oferit noi”, a precizat Cârțu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Gustavo, Craiova i-a transferat pe Rivaldinho și Sergiu Hanca. Conform spuselor lui Sorin Cârțu, Hanca este pus la punct cu pregătirea fizică și ar putea juca cu Rapid.

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.