Campionate

Manchester United a lansat „oferta finală” pentru De Jong » „Diavolii” fac orice pentru olandez

Frenkie De Jong/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 iulie 2022

Manchester United s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul lui Frenkie De Jong și a lansat și ultima ofertă pentru jucător, care nu ar vrea să plece din La Liga.

„Diavolii” sunt dispuși să-i plătească mijlocașului olandez un salariu de 535.000 de euro pe săptămână. De asemenea, Manchester United vrea să îi acopere restanțele salariale acumulate în ultimele luni la Barcelona, care se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro, potrivit Daily Mail.

Manchester United, ofertă finală pentru De Jong

Asaltul final al lui Manchester United vine în contextul în care Premier League se reia pe 6 august, iar Ten Hag ar dori să îl aibă pe De Jong în lot. Până în acest moment, mijlocașul a refuzat toate ofertele englezilor, dorind să rămână la Barcelona.

Cluburile sunt înțelese deja de mai multe săptămâni, De Jong fiind singurul care s-a opus mutării până în acest moment. Dacă transferul se va concretiza, „diavolii” vor plăti 65 de milioane de euro clubului catalan

Din informațiile presei britanice, Manchester United vrea să îi dea lui De Jong și cele 20 de milioane de euro pe care le are de încasat de la Barcelona, din salarii restante, în speranța că-l va convinge să joace în alb-roșu.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.