Liga 1

MM Stoica e contrariat de cei care critică transferul lui Miculescu la FCSB: „Dacă Gigi n-ar fi plătit, «nu se poate aşa ceva». Dacă plătește, e prea mare suma”

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 iulie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, le răspunde contestatarilor care nu sunt de acord cu suma de transfer pe care FCSB o plătește pe David Miculescu (21).

FCSB sparge din nou banca pentru un transfer. Roș-albaștrii dau 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu de la UTA, lucru care i-a șocat pe mai mulți oameni din fotbalul românesc, printre care și Gică Popescu. 

Mihai Stoica a ținut să le transmită un mesaj celor care consideră că FCSB plătește prea mult pentru atacantul arădenilor. 

Dacă Gigi n-ar fi plătit, «Domne nu se poate aşa ceva, nu dă bani, doar ia, vrea doar să câştige.» Dacă plăteşte, e prea mare suma. 

Şi este o sumă care poate să însemne ceva foarte important pentru fotbalul românesc, pentru competiţia internă, că se plăteşte pe un jucător o sumă foarte mare”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Gică Popescu: „FCSB dă într-o tranșă atâția bani pe Miculescu? Nu cred. E anormal!”

Întrebat despre transferul lui David Miculescu la FCSB, Gică Popescu, președintele celor de la Farul, a susținut că nu-și imaginează că roș-albaștrii pot achita într-o singură tranșă 1,7 milioane de euro pe atacantul arădean. 

„Nu cred că FCSB poate plăti pe loc 1,7 milioane de euro, cred că va fi plătită în tranșe această sumă. Ar fi ceva anormal să plătești o sumă atât de mare într-o singură tranșă! Nu cred că se poate întâmpla asta în fotbalul românesc”, spunea Popescu. 

12 goluriîn 65 de meciuri are Miculescu în Liga 1, toate pentru UTA

1,2 milioane de euroe cota de piață a lui Miculescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.