Liga 1

Cosmin Matei, încurcat de gazonul de la Ploiești » Ce s-a întâmplat la penalty-ul din Petrolul - Sepsi

+22 Foto
Cosmin Matei (30 de ani) a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 26 al meciului Petrolul - Sepsi, la scorul de 0-0./ FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 July 2022

Cosmin Matei (30 de ani) a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 26 al meciului Petrolul - Sepsi, la scorul de 0-0. Disputa s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cosmin Matei, fostul mijlocaș al lui Dinamo, s-a integrat rapid la Sepsi. Cristiano Bergodi l-a numit executant al tuturor fazelor fixe, dar astăzi nu a fost inspirat.

Cosmin Matei, penalty ratat în Petrolul - Sepsi 

În minutul 23 al disputei de pe arena „Ilie Oană”, Eugeniu Cebotaru, veteranul ploieștenilor, a atins mingea cu mâna în interiorul careului. „Centralul” Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri, decizie păstrată și în urma unei lungi analize din camera VAR.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Penalty-ul rezultat a fost executat de Cosmin Matei. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a alunecat în timpul elanului, a pus piciorul stâng într-o bucată ruptă de gazon, și a trimis peste bara transversală, în uralele ultrașilor aflați în peluza din spatele porții lui Vâlceanu.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.