Liga 1

Gabi Tamaș s-a accidentat de bucurie: „Am dat cu pumnul și m-am tăiat puțin”

+22 Foto
Gabi Tamaș s-a accidentat de bucurie: „Am dat cu pumnul și m-am tăiat puțin”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 July 2022

Petrolul a remizat acasă, scor 1-1, cu Sepsi în partida din etapa #3. Gabi Tamaș (38 de ani), marcatorul golului ploieștenilor, a vorbit după primul punct obținut de prahoveni de la revenirea în Liga 1.

La finalul partidei, Gabi Tamaș a venit la flash-interviu cu un bandaj la mână, după ce s-a bucurat excesiv la golul marcat în minutul 62, primul al Petrolului de la revenirea în Liga 1. 

„Nu putem spune că ne bucurăm pentru că iar am luat gol pe final de meci dintr-o fază fixă. Până la urmă nu am pierdut, este bine. Ne bucurăm și sper să mai acumulăm puncte pentru că avem nevoie. Am crezut că e mai moale o pancartă și era cam tare. De bucurie, de euforie, am dat cu pumnul și m-am tăiat puțin. 

Nu aștept nimic de la colegii mei. Vreau să joace cu aceeași dăruire, doar că mai trebuie puțină concentrare la micile detalii. Ne-au cam dominat la fazele fixe, dar și noi am înscris tot din fază fixă. 

Sper să eliminăm aceste mici greșeli și să aducem puncte. Meciul următor va fi la fel cum a fost și acesta. Mergem să punem probleme adversarelor și să câștigăm”, a declarat Gabi Tamaș potrivit digisport.ro.

+22 Foto
Petrolul - Sepsi, foto: Raed Krishan/GSP

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.