Liga 1

Dică s-a enervat în timpul interviului: „Asta crezi tu! FCU Craiova trebuia să piardă neapărat cu noi?!”

+29 Foto
FCSB - FCU Craiova 1-1 | Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, a remarcat la final diferența dintre cele două reprize.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 August 2022

FCSB - FCU Craiova 1-1 | Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, a remarcat la final diferența dintre cele două reprize.

„Prima repriză nu a fost foarte bună. Defensiv nu i-am închis. Ne-am dus în presing, am recuperat baloane, dar am avut probleme pe contraatacurile lor, ne-au pus probleme mai ales cu Bauza, un jucător de calitate. N-am avut posesia pe care o vreau, n-am pus presiune, ne-am creat puține ocazii. 

La pauză, i-am făcut să înțeleagă că trebuie să jucăm altceva. Am intrat bine, ne-am creat ocazii, am avut posesie, am marcat, păcat că a venit penalty-ul lor. În ultimele 10 minute, ne-am creat 3-4 ocazii mari. Am recuperat mingea imediat, am pus presiune pe ei, așa trebuie să jucăm”, a declarat Dică în emisiunea Fotbal Show, realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

FCSB - FCU Craiova 1-1. Nicolae Dică, despre...

  • penalty-ul comis de Dawa: „Nu am văzut foarte bine faza. Am înțeles că l-a călcat, nu mai contează acum, e tardiv ce s-a întâmplat. Trebuie să nu mai repetăm greșelile acestea”
     
  • Bouhenna, schimbat la pauză: „Am avut probleme pe zona centrală. Nu e într-o formă fizică foarte bună. La CFR nu a jucat, la noi a fost accidentat, am vrut să-i dau minute, dar Dawa și Tamm formează un cuplu bun în acest moment și am considerat că e OK să-l schimb ca să închid mai bine zona centrală. O să-l mai folosesc pe Bouhenna, de ce nu? Sper să ne ajute Dumnezeu să ne calificăm în grupe, campionatul e foarte lung, vor avea toți șanse”
     
  • Miculescu și campania de mercato: „Îl așteptăm și pe Miculescu, avem nevoie de concurență, de dubluri pe posturi, mai avem nevoie de jucători, s-a văzut și azi. Și patronul dorește să aducă jucători. Sperăm să-i aducem cât mai rapid”

Dică s-a contrat cu reportera: „Asta crezi tu!”

Interviul lui Dică a conținut și un moment tensionat, spre final, când antrenorul celor de la FCSB a ridicat tonul și a fost deranjat de întrebările reporterei Anda Maxim.

  • Reporteră: Înfrângere cu Rapid și egal cu FCU Craiova, două echipe care nu se află în lupta pentru titlu.
  • Dică: Asta crezi tu că nu se află în lupta la titlu! Rapid și Craiova sunt două echipe foarte bune. Vor pune probleme tuturor echipelor din campionat.
     
  • Reporteră: Dar nu s-au înscris în lupta la titlu.
  • Dică: Dar dacă nu s-au înscris trebuie să piardă neapărat meciurile cu CFR, cu noi, cu CSU Craiova? Sunt două echipe foarte bune, care au făcut investiții.
     
  • Reporteră: FCSB s-a înscris în lupta la titlu de la începutul sezonului.
  • Dică: FCSB, în a doua repriză, a reușit să domine un adversar care a avut la dispoziție o săptămână să pregătească un meci. Noi am avut doar 3 zile. Nimeni n-a pus presiune pe FCU Craiova în acest campionat cum am reușit noi!

Fotbal Show, pe GSP.ro și Prima Sport

Pe GSP.ro, cititorii văd în timp real cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali.

Moderatorul Fotbal Show e jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea poate fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te AICI).

Cele mai tari imagini din FCSB - FCU Craiova

+29 Foto
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022

Clasamentul actualizat din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.