Liga 1

Ce-l preocupă pe Adrian Mititelu jr., după egalul scos de FCU Craiova cu FCSB: „Derby-ul care nu trebuia să aibă loc vreodată”

+29 Foto
Adrian Mititelu jr

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 august 2022

FCSB - FCU Craiova 1-1 | Adrian Mititelu jr, fiul patronului oltenilor, a reacționat după egalul obținut de echipa sa.

FCSB și FCU craiova au oferit un joc spectaculos pe Arena Națională, ambele echipe fiind axate pe faza ofensivă. Adrian Mititelu jr a reacționat pe Facebook după terminarea partidei, declarându-se mulțumit cu rezultatul de egalitate. Acesta așteaptă acum derby-ul Băniei, cu CSU Craiova, de etapa următoare, trimițând „săgeți” către rivali. 

„Ținând cont de faptul că echipa a avut 5 cartonașe galbene dintre care 4 în plan defensiv aproape tot meciul, egalul este mai mult decât echitabil. Un meci care a arătat ca un adevărat derby cu una din forțele campionatului. 

Urmează meciul cu CSU Craiova, derby-ul care nu trebuia să aibă loc vreodată, dar cum România este o țară imprevizibilă, trebuie să ne conformăm și să tratăm acest meci așa cum se cuvine și să câștigăm pentru a menține linia bună a rezultatelor”, a fost mesajul lui Mititelu jr pe facebook.

+29 Foto
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022

Este un rezultat bun pentru noi. Şi ei au avut ocazii, mai ales pe final,când au dominat destul de tare. Şi noi am avut cu Bauza şi cred că a fost echitabil.

- Vlad Achim, FCU Craiova

Clasamentul actualizat din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.