Campionate

Atenție, imagini dure! Gest BARBAR al unui fotbalist din Argentina: a luat-o la pumni pe arbitra partidei!

Momentul șocant în care un fotbalist din Argentina o ia la pumni pe arbitra unei partide din Argentina / captura Olé

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 august 2022

Gest incalificabil într-un meci din divizia a treia a ligii regionale Tresarroyense din Argentina. Dalma Magali, arbitra care oficia o partidă, a fost lovită brutal, cu pumnul, de Cristian Tiirone, fotbalistul de la Deportivo Garmense.

O decizie a acesteia i-a înfuriat pe fotbaliștii celor de la Deportivo Garmense, iar unul dintre jucători a ales cea mai nesăbuită metodă de a protesta: a lovit-o pe Dalma Magali cu pumnul în zona capului, aceasta prăbușindu-se la pământ în urma loviturii primite

Agresorul nu s-a calmat nici după aceea, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a fi scos de pe teren. 

Arbitra agresată, mesaj din spital: „Trebuie exclus pentru totdeauna din fotbal!”

Potrivit presei din Argenina, mai mulți ofițeri de poliție au fost trimiși la fața locului pentru a preîntâmpina declanșarea unui scandal și mai mare. Arbitra a fost tratată la spital în urma pumnului încasat, iar de acolo a cerut suspendarea agresorului său: „Trebuie exclus pentru totdeauna din fotbal!”, a spus aceasta, potrivit cotidianului Ole.

„Ar trebui să nu mai fie niciodată într-o echipă. E o persoană violentă. O persoană normală nu face așa ceva! Nimeni nu merită un asemenea tratament. Nu intrăm în teren să ne batem. Sper că va plăti pentru ceea ce a făcut”, a mai spus Dalma Magali Cortadi. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.