Liga 1

Lovitură pentru FCU Craiova! Un fotbalist de bază s-a rupt și va lipsi o perioadă îndelungată: „Însănătoșire grabnică!”

+29 Foto
Juan Bauza s-a „rupt” și va lipsi o perioadă îndelungată/ Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 August 2022

Juan Bauza (26 de ani), argentinianul lui FCU Craiova, a aflat verdictul în urma accidentării suferite în derby-ul cu FCSB, încheiat 1-1. Mijlocașul s-a ales cu o fractură la un deget și va lipsi de pe teren aproximativ o lună și jumătate.

Pepe Bauza a suferit o fractură la unul dintre degetele de la piciorul drept și va fi indisponibil pentru următoarele 45 zile. Însănătoșire grabnică, Pepe!”, se arată în comunicatul emis de alb-albaștri. 

Juan Bauza s-a rupt și va lipsi o perioadă îndelungată

Astfel, Bauza nu va putea fi folosit de Marius Croitoru în derby-ul contra Universității Craiova din etapa viitoare și va reveni pe teren abia la jumătatea lunii septembrie.

7a fost nota primită de Bauza, căpitanul oltenilor, pentru prestația din duelul cu FCSB

Juan Bauza s-a „rupt” și va lipsi o perioadă îndelungată/ Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Universitatea 1948

Craiova lui Croitoru este una dintre cele mai frumoase echipe din acest început de sezon, iar un rol esenţial în imaginea creată îl are argentinianul Bauza, cel care a încântat cu driblingurile şi pasele sale. Acesta deja și-a trecut în cont și două assist-uri, fiind nominalizat de Gazeta Sporturilor în ancheta pentru „Jucătorul lunii iulie”.

Părerea mea e că, în ciuda locului 9, U Craiova 1948 merită socotită revelația startului de stagiune. Și de Mititelu am râs, vă mai amintiți?, că preferă fotbaliști străini, probă că a titularizat 8 cu FCSB! Se înmulțesc însă semnele că n-a greșit.

Jucători gen Bauza sau, favoritul meu, Asamoah ar putea evolua oriunde în Liga 1. Iar Craiova 1948 a reușit acest tur de forță, succes cu CFR și egal cu FCSB, deși a avut antrenorul, suspendat, în tribună, nu pe marginea terenului.

- Ovidiu Ioanițoaia, director GSP, despre FCU Craiova

Starurile lui FCU Craiova mai așteaptă

Cele mai sonore transferuri ale oltenilor în pauza de vară, fundașul elen Kyriakos Papadopoulos și vârful Gabriel Iancu, nu au putut să îmbrace tricoul alb-albastru contra FCSB-ului. 

Fotbaliștii n-au fost nici măcar pe banca de rezerve, absentând din formația pregătită de Marius Croitoru. Cei doi trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică.

VIDEO Fotbal Show. Momentul în care FCU Craiova obține un penalty după intervenția lui Dawa

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.