Liga 1

Lovitura verii pentru Dinamo: șanse mari pentru un acord cu Nicolae Badea + alte două vești importante

Lovitura verii pentru Dinamo: șanse mari pentru un acord cu Nicolae Badea + alte două vești importante

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 01 august 2022

Una dintre problemele majore ale lui Dinamo ar putea fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil. Mai exact, conform informațiilor GSP.ro, în această seară urmează să se stabilească situația siglei ce va fi purtată în Liga 2 de către jucătorii "câinilor".

Cu toate că s-au făcut demersuri pentru a stabili o nouă stemă pe echipamentul roș-albilor, ba mai mult a fost decisă o alta după votul suporterilor grupării din Ștefan cel Mare, actuala conducere a clubului este foarte aproape de a ajunge la consens cu Nicolae Badea, pentru ca Dinamo să poarte, în continuare, sigla cu cei doi "câini"! 

  • Păstrarea siglei este un aspect foarte important la Dinamo. Ar însemna evitarea unui război intern pe marcă și palmares, conflict care ar sparge clubul în mai multe inițiative ce își revendică aceiași suporteri și aceeași istorie, cum s-a mai întâmplat la FCSB/CSA Steaua și FCU/CSU Craiova

"Da, în această seară vom decide, sunt șanse mari să continuăm cu sigla respectivă", au declarat oficialii grupării din Ștefan cel Mare.

Vin noile tricouri!

Problema siglei este cea mai importantă în acest moment, întrucât campionatul începe joi, de la ora 18:00, pentru formația lui Ovidiu Burcă. Timpul nu mai are răbdare cu Dinamo, astfel că în ultimele ore s-a urgentat rezolvarea situației. Mai ales că va sosi și noul echipament al "câinilor", fiind șanse mari ca joi, cu Progresul Spartac, Dinamo să evolueze în noile haine. 

Pe care trebuie să apară sigla clubului - ce va fi înregistrată și la FRF, un alt detaliu vital! -, precum și noul sponsor oficial principal al grupării, compania de betting 888.com. Vizavi de acest detaliu, Vlad Iacob, numărul 1 din conducerea roș-albilor, a comentat: "Noile tricouri trebuie să sosească, echipa ar putea evolua joi în ele".

Cresc șansele pentru "Arcul de Triumf"

Tot în această săptămână se fac demersuri importante pentru ca dinamoviștii să ajungă la un numitor comun vizavi de locul de disputare al meciurilor de acasă. "Mingea este acum în zona ministerului Sportului", a precizat Vlad Iacob, existând discuții inclusiv cu președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, pentru ca Dinamo să joace "acasă" pe stadionul Arcul de Triumf. "Dânsul a zis astăzi că susține demersul nostru, vom vedea ce va urma mai departe", a transmis șeful "câinilor".

Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo + relația cu fanii în acest moment

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.