Liga 1

A supralicitat Gigi Becali? „Dubii mari” în privința lui David Miculescu: „Nu a spus mare lucru până acum”

David Miculescu, la UTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 august 2022

Antrenorul Florin Motroc (54 de ani) are semne de întrebare după transferul lui David Miculescu (21) la FCSB. Gigi Becali plătește 1,7 milioane de euro în schimbul fotbalistului, o sumă colosală pentru fotbalul autohton.

În justificarea sa, Motroc a făcut trimitere la analiza GSP în urma meciului dintre FC Voluntari și UTA, scor 3-0, în care Miculescu a fost inexistent. Cu un indice InStat de doar 167, realmente catastrofal, David a fost al doilea cel mai slab fotbalist de pe teren. Numai Keșeru a jucat mai rău.

Florin Motroc consideră că Gigi Becali a supralicitat pentru Miculescu: „Nu a spus mare lucru până acum”

„La jucătorul ăsta tânăr am mari dubii. Mă uitam acum, cred că în GSP, la indexul său InStat cu FC Voluntari. A fost al doilea cel mai slab jucător după Keșeru. O investiție pe bani mulți.

Ca să cumperi un jucător pe banii ăștia, trebuie să fi confirmat sau să arate un nivel de maturitate deosebit, la nivel de Haaland, jucători grei. Da, mă duc departe, pentru că e vorba de o sumă foarte mare pentru fotbalul românesc.

Este o investiție extraordinar de mare într-un jucător care nu a spus mare lucru!”, a precizat Motroc la emisiunea „Liga DigiSport”.

David Miculescu a semnat astăzi contractul cu FCSB, fiind prezentat într-o conferință de presă la palatul latifundiarului din Aleea Alexandru.

„Am venit aici să demonstrez, sper să îi fac mândri pe toți. Am puține emoții, pentru că am ajuns la Steaua. Mă motivează asta (n.r. - despre comparația cu Lewandowski), vreau să-i demonstrez că poate să aibă încredere în mine. Pot juca și mijlocaș treaba și atacant, oriunde este nevoie de mine, vreau să-mi fac treaba cât mai bine”, a spus Miculescu.

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.