Liga 1

MM Stoica, uluit de ce s-a întâmplat în FCSB - FCU Craiova: „N-am văzut așa ceva de 20 de ani! Geniu!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, continuă să vorbească la superlativ despre Octavian Popescu. MM a remarcat o acțiune individuală reușită de playmakerul în vârstă de 19 ani, aseară, în egalul cu FCU Craiova, scor 2-2, de pe Arena Națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 august 2022

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, continuă să vorbească la superlativ despre Octavian Popescu. MM a remarcat o acțiune individuală reușită de playmakerul în vârstă de 19 ani, aseară, în egalul cu FCU Craiova, scor 1-1, de pe Arena Națională.

Menajat de Nicolae Dică între returul cu Saburtalo și prima manșă din turul III preliminar Conference League cu Dunajska Streda, Tavi Popescu a intrat pe teren în minutul 67, suficient cât noul „decar” al vicecampioanei să-l impresioneze pe managerul clubului.

Mihai Stoica, manager FCSB: „N-am văzut în ultimii 20 de ani ce am văzut la Tavi Popescu”

N-am văzut niciun jucător în ultimii 20 de ani care să facă ce a făcut Tavi aseară într-o aglomerație mare de jucători. A ajuns în careu, la câțiva metri de poartă, după ce a trecut incredibil de adversarii lui. A fost oprit când a șutat cineva în el. Numai un geniu putea să reușească asta! A mai avut una, o simulare de șut și pasă pentru Coman. Face niște chestii pe care nu le face niciun jucător normal. Și la antrenamente se descurcă excelent”, a declarat MM la Orange Sport.

La ce fază face referire Mihai Stoica? În minutul 81, Tavi Popescu i-a ridiculizat în careu pe Negru și Duarte, deși avea un spațiu foarte mic la dispoziție. A fost deposedat în ultimul moment de Paramatti.

Gigi Becali nu se oprește la Miculescu și Rusu! Unde vrea patronul FCSB să întărească echipa

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.