Tenis

Simona Halep dezvăluie în premieră: „Cahill m-a părăsit pe mine” + Ce spune despre Patrick Mouratoglou: „Totul ține acum de el”

Simona Halep și Darren Cahill // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 august 2022

Aflată la Washington, Simona Halep (30 de ani, locul 16 WTA) a vorbit despre fostul său antrenor, Darren Cahill, și despre actuala sa echipă, condusă de Patrick Mouratoglou.

  • Halep va juca în turul următor împotriva învingătoarei dintre Madison Brengle (60 WTA) și Anna Kalinskaya (71 WTA), care se vor înfrunta marți.

După victoria din turul 1 (6-3, 7-5 cu Cristina Bucșa, 24 de ani, 123 WTA, o reprezentantă a Spaniei născută la Chișinău), Simona Halep a vorbit despre despărțirea despre australianul Darren Cahill, petrecută în septembrie 2021.

Simona Halep: „Darren Cahill m-a părăsit pe mine”

„În primul rând, Cahill m-a părăsit pe mine. Nu l-am părăsit eu. Nu-l voi compara pe Cahill cu Mouratoglou. Sunt foarte diferiți. Dar pot spune că să-l întâlnesc cu Patrick este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Este uimitor și mă bucur foarte mult de această perioadă. 

M-a făcut să iubesc tenisul din nou și să iubesc să muncesc, ceea ce nu s-a întâmplat înainte.

Tot ce e în jurul meu ține de Mouratoglou și de academia lui. Echipa este 100% a lui. Am făcut această schimbare. Am început ceva nou și deja mă bucur foarte mult. Am avut încredere în el din prima secundă.

Nu știam nimic despre el, nu ne-am întâlnit și nu am vorbit înainte. Totul e nou, dar am încredere în el și mă simt în siguranță”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Simona Halep și Darren Cahill au lucrat împreună timp de 5 ani

Colaborarea dintre Simona și Darren s-a încheiat în septembrie 2021. A fost a doua oară când Halep și Darren Cahill s-au despărțit. În noiembrie 2018, jucătoarea anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Ulterior, în septembrie 2019, Halep a declarat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.

Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018, și a ajuns pe locul 1 WTA.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.