Liga 1

FCSB are o nouă țintă » Gigi Becali a pus ochii pe mijlocașul unei rivale: „Da, de el îmi place”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 august 2022

După ce a reușit să-i transfere pe David Miculescu (21 de ani) și Bogdan Rusu (32) la FCSB, Gigi Becali anunța că mai vrea să ia încă un mijlocaș din Liga 1. Deși nu l-a numit inițial, latifundiarul a recunoscut ulterior că jucătorul dorit este Juan Bauza (26).

Mijlocașul celor de la FCU Craiova a impresionat în acest start de sezon, făcând un meci excelent și în fața roș-albaștrilor, la remiza de pe Arena Națională, 1-1. A intrat pe lista scurtă a lui Becali, care a afirmat că este interesat de serviciile sale. Numai că argentinianul s-a accidentat chiar la meciul cu FCSB și va lipsi aproximativ o lună și jumătate de pe gazon. 

„Da, îmi place Bauza, dar între timp el s-a accidentat. Va lipsi două luni. Eu ce să fac acum? Vom mai discuta după ce-și va reveni, dacă va mai fi timp pentru transferuri”, a declarat Gigi Becali potrivit digisport.ro.

5 septembriee ultima zi de transferuri în Liga 1

Mititelu nu concepe să-l piardă pe Bauza

Contactat de GSP.ro, Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a afirmat că nu este dispus să-l vândă pe Bauza roș-albaștrilor. 

Nu merge nicăieri Bauza! Nu s-a pus problema și nici nu cred că vrea. De ce să meargă acolo? Păi, la noi are un stadion mai frumos și niște suporteri mai pătimași. 

Se bucură mai mult de fotbal aici. De ce să aleagă Bucureștiul? Nu vindem nimic! Nu m-am schimbat deloc, stați liniștiți. Așa am făcut și cu Costea, așa fac și acum. Nu vând!”, a spus Mititelu pentru GSP.ro

Bauza stă o lună și jumătate

Juan Bauza a aflat verdictul în urma accidentării suferite în derby-ul cu FCSB, încheiat 1-1. Mijlocașul s-a ales cu o fractură la un deget și va lipsi de pe teren aproximativ o lună și jumătate.

Astfel, Bauza nu va putea fi folosit de Marius Croitoru în derby-ul contra Universității Craiova din etapa viitoare și va reveni pe teren abia la jumătatea lunii septembrie.

VIDEO David Miculescu și Bogdan Rusu, primul antrenament la FCSB

>

Citește alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.