Conference League

Fotbalistul care l-a impresionat pe Dică de la revenirea la FCSB: „A fost cel mai bun!”

+22 Foto
Antrenorul Nicolae Dică (42 de ani) regretă că nu îl poate folosi pe Andrei Cordea (23 de ani) în meciul Dunajska Streda - FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League.

Articol de Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  marţi, 02 august 2022

Antrenorul Nicolae Dică (42 de ani) regretă că nu îl poate folosi pe Andrei Cordea (23 de ani) în meciul Dunajska Streda - FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League. 

  • Dunajska Streda - FCSB, prima manșă din turul III preliminar Conference League, se dispută miercuri, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1
  • Reporterul Vlad Nedelea, cameramanul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt corespondenții GSP în Slovacia și transmit cele mai importante informații pentru cititori.

Andrei Cordea și-a pierdut cumpătul în prelungirile victorie cu Saburtalo, câștigată de FCSB cu 4-2, și a văzut cartonașul roșu. Extrema dreaptă a vicecampioanei va lipsi contra lui Dunajska Streda.

Nicolae Dică: „Andrei Cordea a fost cel mai bun jucător”

„Îmi pare rău că nu joacă Cordea, el a fost cel mai bun jucător al nostru de când am venit. A înțeles ce vreau eu de la mijlocașii de bandă. Dar avem un jucător nou, pe Miculescu, care a jucat pe această poziție. E un jucător tânăr, dar are valoare, sper să ne ajute”, a spus Nicolae Dică, într-o conferință de presă. 

Astăzi, Gigi Becali a recunoscut interesul pentru Juan Bauza, „decarul” lui FCU Craiova. Nicolae Dică l-ar primi cu brațele deschide pe argentinian, dar este conștient că un transfer de la clubul lui Adrian Mititelu ar fi costisitor.

„Bauza îmi place de când era în Liga 2. Dacă va fi sănătos, ar putea fi un jucător important în campionatul României. Este foarte greu să aducem jucători de la FCU Craiova, deoarece acolo este domnul Mititelu care investește foarte mulți bani, își dorește să facă performanță, își dorește să facă performanță", a comentat Dică.

VIDEO Nicolae Dică, despre absența lui Cordea: „De la venirea mea, a fost cel mai bun jucător”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.