Volei

Aproape de titlu

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Metal Galaţi a cîştigat şi al doilea meci din finala Diviziei A1 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a deveni campioană.

Voleibalistele de la Metalul Galaţi (foto) se îndreaptă spre al doilea titlu consecutiv în Cam­pio­natul României. Ieri, în al doilea meci al finalei Diviziei A1, formaţia din Galaţi s-a impus din nou în faţa celor de la Dinamo, cu scorul 3-0 . Ultimul act al competiţiei se dis­pu­tă după sistemul “cel mai bun din cinci întîlniri”, astfel că după par­ti­dele de sîmbătă şi duminică, for­ma­ţia gălăţeană, antrenată de se­lec­ţionerul Serbiei, Zoran Terzici, conduce la general cu 2-0 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a primi din nou medaliile de aur.

Dacă în week-end s-a jucat la Bucureşti, săptămîna viitoare vo­lei­balistele de la Dinamo şi Metal se mută la Galaţi, unde, conform programului, ar trebui să se dispute trei partide, dar o victorie a gazdelor ar întrerupe desfă­şu­ră­to­rul. “Am vrut să cîştigăm cu trei la zero pentru a demonstra că nu avem nevoie de arbitri ca să batem pe Dinamo. Ne dorim să încheiem socotelile încă de vineri”, a spus gălăţeanca Alina Albu.

Metalul poate astfel să realize şi în 2008 eventul, la fel cum s-a întîmplat şi în 2007, fiind deja de­ţinătoarea trofeului Cupei Ro­mâ­niei în 2008.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.