Campionate

Conducerea lui Ajax, decizie ciudată înainte de noul sezon » Ce nu mai au voie să facă suporterii

foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2022

Conducerea lui Ajax a luat o decizie stranie înainte de startul noului sezon din Țările de Jos.

Astfel, începând de acum fanii nu vor mai putea veni cu pancarte prin care să le ceară jucătorilor să le dea tricoul la final de meci.

Fanii lui Ajax nu mai au voie să ceară tricourile jucătorilor

Șefii formației olandeze au transmis către Asociația Suporterilor lui Ajax că au remarcat o creștere a numărului de astfel de cerințe, mai ales în rândul copiilor. Astfel că au decis să le interzică.

Motivul? Jucătorilor le este greu să îndeplinească cerințele fanilor, iar imaginea lor are de suferit, fiind considerați aroganți când ies de pe teren fără să dea tricoul unui suporter, potrivit Reuters.

În plus, clubul consideră că aceste pancarte reprezintă un pericol de incendiu. Astfel, mai multe pancarte au fost confiscate la meciul cu PSV, din Supercupa Olandei (3-5).

Ajax, înfrângere în primul meci oficial

Ajax, campioană în sezonul trecut, a pierdut primul meci oficial din acest sezon. Cu Alfred Schreuder pe bancă, Ajax a fost învinsă de PSV în Supercupa Olandei, 3-5.

Meciul a fost unul spectaculos. Ajax a deschis scorul în minutul 15, prin Bergwijn, dar PSV a trecut în avantaj, după golurile lui Til (32 și 45+2).

Anthony a egalat imediat după startul reprizei secunde (54), dar Gakpo (65) și Til (69) au dus-o pe PSV în avantaj. Ajax a redus din diferență prin Kudus (72), dar Xavi Simmons a făcut 5-3 în minutul 90+1 și a adus primul trofeu al sezonului pentru PSV.

VIDEO Rezumatul meciului Ajax - PSV

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.