Campionate

Cristiano Ronaldo și-a compromis viitorul la Manchester United » Va fi rezervă în noul sezon: „Nu accept așa ceva!”

Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2022

Erik Ten Hag, antrenorul lui Manchester United, l-a criticat public pe Cristiano Ronaldo după ce portughezul a plecat la pauza meciului amical jucat de „diavoli” cu Rayo Vallecano, scor 1-1.

Ronaldo a revenit pe teren la Manchester United, după pauza prelungită de vară, în amicalul cu Rayo Vallecano, ultimul înaintea startului de sezon în Premier League (5 august). Portughezul a fost titular în meciul jucat pe Old Trafford, dar a fost schimbat la pauză. Portughezul nu a așteptat însă finalul meciului și a plecat de la stadion în timp ce colegii săi încă se aflau pe teren.

Ronaldo l-a enervat pe Ten Hag: „E inacceptabil”

Antrenorul Erik Ten Hag nu și-a ascuns frustarea și l-a criticat dur pe Ronaldo pentru gestul său.

„Cu siguranță nu accept așa ceva. Este inacceptabil. Suntem o echipă și toți ar trebui să rămânem până la finalul meciului”, a spus Erik Ten Hag, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Ronaldo forțează plecarea de la Manchester United

La un an de la întoarcerea la Manchester United, Cristiano vrea să plece din dorința de a evolua în Champions League sezonul viitor, fapt imposibil cu „diavolii”, calificați doar în grupele Europa League.

Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, a negociat săptămânile precedente cu Chelsea și Bayern Munchen, fără succes însă. Impresarul l-a propus pe Cristiano și la Atletico Madrid, dar conducerea spaniolilor a negat vehement un posibil transfer al starului lusitan.

Ronaldo și-a prelungit vacanța din această vară invocând „probleme personale”. Astfel, Cristiano a ratat cea mai mare parte din stagiul de pregătire și toate meciurile amicale disputate de Manchester United până duminică, atunci când a jucat cu Rayo.

24 de goluria reușit Ronaldo la United sezonul trecut, în 38 de apariții

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.