Campionate

Președintele lui Napoli șochează! Cere o clauză specială pentru jucătorii africani: „Ce, suntem idioți?!"

Aurelio De Laurentiis, președinte Napoli, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 August 2022

Aurelio De Laurentiis nu mai transferă la Napoli fotbaliști africani, susținând că nu vrea să-i mai plătească în timp ce ei joacă la Cupa Africii, în mijlocul sezonului.

Aurelio De Laurentiis, președintele lui Napoli, nu mai vrea să transfere fotbaliști africani din cauza absenței lor în mijlocul sezonului, în timpul CAN. 

Aurelio De Laurentiis: „Noi suntem idioții care le plătesc salariile” 

„Vă cer să nu-mi mai vorbiți de jucători africani! Îi iubesc, dar nu-i mai pot lua decât dacă semnează că refuză să participe la Cupa Africii pe Națiuni", a declarat proprietarul clubului. 

„Acești jucători nu sunt niciodată disponibili. Iar noi suntem idioții care le plătesc salariile pentru a-i trimite în jurul lumii să joace pentru alții". 

Kalidou Koulibaly: „Jucătorii africani merită respectați” 

Imediat, un fost jucător important al lui Napoli, senegalezul Kalidou Koulibaly, i-a răspuns lui De Laurentiis: „Președintele are dreptul să spună ce vrea, dar jucătorii africani merită respectați”. 

Cumpărat cu numai 8 de milioane de euro în 2014, de la Genk, KK s-a transferat în această vară la Chelsea, care i-a plătit 38 de milioane lui Napoli.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.