Conference League

Conducerea Craiovei speră la calificarea în grupele Conference League: „De 6 ani așteptăm un culoar așa favorabil”

sursă foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2022

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele Universității Craiova, consideră că oltenii au avut noroc la tragerile la sorți din preliminariile Conference League și ar trebui să se califice în grupele competiției.

  • Zorya Luhansk - Universitatea Craiova, în turul 3 preliminar din Conference League, se joacă joi, de la ora 20:30, la Lublin, în Polonia. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport și Prima Sport

CSU Craiova a trecut de Vllaznia (4-1 la general) în turul doi preliminar. În turul 3 joacă împotriva Zoryei Luhansk, iar în cazul unei calificări ar întâlni câștigătoarea „dublei” Hapoel Beer Sheva - Lugano, în play-off.

Sorin Cârțu consideră că CSU Craiova are un culoar favorabil spre grupele Conference League

„În campionat poți să mai recuperezi, aici ai puține ocazii. E un meci foarte important. Am așteptări de la toată echipa, e foarte important să avem o unitate de grup și să știe ce trebuie să facă. Doar așa putem obține victoria. Avem nevoie maximă de niște rezultate bune.

Nu consider că este un avantaj pentru că ceea ce li se întâmplă lor. E un prilej să-și creeze niște bucurii. Din punctul meu de vedere vom vedea o echipă determinată, dar e un culoar pe care trebuie să-l exploateze echipa noastră. Așteptăm de vreo șase ani un culoar așa de favorabil. E bine să înțeleagă și să acționeze în consecință. Dacă ne calificăm cu Zorya Lugansk, avem timp să vorbim de următorul adversar”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.

>

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.