Conference League

Basarab Panduru, nemulțumit după victoria lui FCSB cu Dunajska Streda: „N-au jucat nimic”

foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 august 2022

Basarab Panduru, fost internațional, a criticat jocul lui FCSB în partida câștigată cu Dunjaska Streda, scor 1-0, în turul 3 preliminar din Conference League.

Fostul jucător și antrenor conideră că slovacii sunt mai slabi decât Saburtalo, echipa eliminată de FCSB în turul precedent (4-3 la general).

Panduru: „La FCSB n-am văzut absolut nimic”

„Un meci slăbuţ făcut de ambele echipe. N-au jucat mai nimic. Cred că nu au probleme la calificare, pentru că am văzut o echipă slabă, mai slabă decât georgienii. N-am văzut absolut nimic la DAC (n.r. - Dunajska Streda). Din păcate, nici la FCSB n-am văzut nimic.

Nu prea am văzut lucruri bune. Au rămas 11 contra 10 şi nu au făcut absolut nimic”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Nicolae Dică: „Sunt nemulțumit că n-am reușit să ținem mai mult de minge”

Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, a declarat la final că n-a fost mulțumit de ultimele 20 de minute din Slovacia, când se aștepta de la echipa lui să controleze mai bine partida.

„Ne așteptam la un meci foarte dificil. Știam că întâlnim o echipă bună. Consider că am făcut 70 de minute bune, mă refer aici la prima repriză, când am pus presiune și am avut câteva ocazii de a marca. Per total, a fost o repriză bună, am fost agresivi pe faza defensivă. În a doua repriză, am început bine, ne-am creat situații de a marca, apoi am avut un moment în care am făcut pasul înapoi. Am avut reacție însă, am marcat, a venit și cartonașul lor roșu, ceea ce ne-a ajutat.

Sunt nemulțumit de ultimele 20 de minute însă. Trebuia să avem o posesie mai bună, eram în superioritate numerică și trebuia să marcăm și golul doi.

După gol, sunt nemulțumit că n-am reușit să ținem mai mult de minge, s-a văzut că n-avem jucători cu experiență, suntem o echipă tânără, dar am încredere că acești jucători vor putea să crească. Le voi da tot mai multă încredere tinerilor ca să iasă din ei la un moment dat 2-3 lideri”, a declarat Dică la conferința de presă.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.