Conference League

Gigi Becali, supărat pe fani, după ce FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro de la UEFA: „Voi faceți rău clubului! Ce e asta?! Că nu înțeleg”

FCSB a fost amendată de UEFA cu 50.000 de euro pentru scandările suporterilor de la meciul cu Saburtalo / FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 august 2022

FCSB a fost amendată de UEFA cu 50.000 de euro pentru scandările suporterilor de la meciul cu Saburtalo din Conference League (4-2), când ultrașii din Peluza Nord au apelat pe durata partidei la unele scandări rasiste dezgustătoare.

Reacția patronului Gigi Becali a venit joi dimineață, la 12 ore după succesul reușit de FCSB contra slovacilor de la Dunajska Streda, în turul III din Conference League.

Roș-albaștrii au fost însoțiți și în Slovacia de o galerie extrem de gălăgioasă, însă Becali îi atenționează pe fani că scandările rasiste sau xenofobe trebuie să dispară de urgență din repertoriul acestora. Joia viitoare, în peluza de pe Arena Națională vor putea sta doar copii la returul cu Dunajska Streda. 

Gigi Becali, mesaj ferm pentru suporteri: „Nu mai vreau să plătesc amenzi”

„M-am reîntors (n.r. - în fotbal) datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. 

Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe țigani?» Ce țigani, mă? De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta?! Că nu înțeleg. Ce țigani? 

Ce să-i mai spun liderului de galerie? (n.r. - Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia (n.r. - Dunajska Streda), iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. - Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă? Vreți să vedeți spectacol sau să scandați voi de țigani și unguri? În Anglia, ăia cântă încontinuu. De ce să strige afară cu ungurii din țară? E țara lor. Zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar, dar o spun mai mult în glumă” a declarat Becali, la Pro Arena. 

Becali, după ce i-a văzut pe Ovidiu Popescu și Dawa cu banner-ul ultrașilor: „Ăștia ce făceau cu capul de mort?”

Tot în această dimineașă, după ce a văzut imaginile de la finalul meciului cu Dunajska Streda, Becali i-a luat în colimator pe doi dintre fotbaliștii săi: 

Ăștia ce făceau cu capul de mort? (n.r. - Ovidiu Popescu și Dawa au fluturat un steag de peluză cu un schelet) Lasă, că o să văd eu”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

VIDEO Gigi Becali nu se oprește la Miculescu și Rusu! Unde vrea patronul FCSB să întărească echipa

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.