Conference League

Mesaj indirect pentru Nicolae Dică » Gigi Becali nu concepe primul „11” fără un jucător: „Dacă eu vreau, o să joace!”

+28 Foto
Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 august 2022

Gigi Becali se felicită pentru două dintre transferurile reușite la FCSB în această vară. Venirile lui Joyskim Dawa și Joonas Tamm au schimbat configurația defensivei roș-albaștrilor, iar Gigi Becali nu concepe un prim „11” care să nu-i includă pe cei doi.

Estonianul Joonas Tamm a contribuit decisiv la victoria roș-albaștrilor din meciul tur cu Dunajska Streda, scor 1-0, și își face loc, încet, încet, pe lista favoriților patronului. Acolo unde Joyskim Dawa, camerunezul transferat în vară de la FC Botoșani, stă la loc de cinste. 

Gigi Becali, de neclintit: „Dacă eu vreau, Dawa joacă!”

Chiar dacă a dat asigurări că nu se va implica deloc în deciziile lui Dică, Gigi Becali îi sugerează indirect tehnicianului că Dawa are bătut în cuie locul din primul „11”.

„Tamm a fost o mare bucurie pentru mine. Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! 

Dacă eu vreau, el joacă! (n.r. - Dawa) E jucătorul principal al echipei. (...) Echipa joacă, suntem cu un picior în grupe. Sunt supermulțumit, iar echipa joacă extraordinar”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

O să mai cumpăr un jucător, chiar și mai tânăr. O să vedeți... L-am urmărit când a debutat, în urmă cu un an, doi. De atunci mi-a plăcut. Nu suntem chiar siguri, dar o să vedem. O să mai iau jucători.

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali i-a promis libertate lui Dică la FCSB

În momentul în care l-a instalat pe Nicolae Dică, Gigi Becali a dat asigurări că tehnicianul va primi mână liberă timp de 15 etape, până la finalul turului. Dică și-a negociat cu dârzenie contractul și a transmis că nu va fi de acord cu imixtiunile lui Gigi și nici cu schimbările dictate de acesta la pauza meciurilor. 

Situația de miercuri seara face excepție, Florinel Coman fiind schimbat la pauză fiindcă resimțea dureri în zona musculară.

FOTO / Cele mai tari imagini ale partidei Dunajska Streda - FCSB 0-1

VIDEO Bogdan Rusu, declarații la finalul partidei câștigate de FCSB în Slovacia

>

Citește și alte știri din intervenția de azi a lui Gigi Becali:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.