Liga 1

Surprizele lui Becali pentru Dică » Mijlocașul de 18 ani de la Farul, aproape de transferul la FCSB + Gigi îl ia și pe Boboc!

Boboc și Radaslavescu sunt jucătorii pe care Gigi Becali anunță că i-a transferat la FCSB / Sursă foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 04 August 2022

FCSB este foarte aproape de transferul lui Eduard Radaslavescu (18 ani), mijlocașul ofensiv de la Farul Constanța. Mai mult, latifundiarul a anunțat că a bătut palma cu „marinarii” și pentru fundașul dreapta Radu Boboc, 23 de ani, tot de la clubul lui Hagi. 

UPDATE Gigi Becali confirmă transferul lui Radaslavescu + Îl transferă și pe Boboc

Așa este! Am făcut deja transferul, băiatul (n.r. - Radaslavescu) se va prezenta de azi la pregătirile echipei. Nu vrea să dau însă niciun fel de detalii financiare, pentru că vânzătorul m-a rugat să păstrez confidențialitatea, așa că asta fac”, a declarat Becali, conform PlaySport

L-am luat și pe Boboc. Și el va veni de azi la echipă”, mai spus finanțatorul roș-albaștrilor, conform sursei citate. 

Boboc a mai fost și în trecut pe lista de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB, alături de Virgil Ghiță, însă patronul roș-albaștrilor nu a mai continuat negocierile pentru cei doi fotbaliști ai lui Hagi: „Boboc îmi place, e bun și pe stânga, dar și pe dreapta”, spunea Becali în 2020.

1,3 milioane de euroe cota de piață a lui Boboc, potrivit Transfermarkt

Știrea inițială

Astfel, după doar un sezon la nivel de Liga 1, Radaslavescu are mari șanse să ajungă la FCSB, potrivit Playsport. Informația a fost confirmată și de sursele GSP.ro. Transferul are șanse de 90% să se realizeze.

FCSB îl transferă pe Radaslavescu

Radaslavescu a debutat în Liga 1 în sezonul trecut, când a bifat 24 de meciuri, un gol și o pasă de gol. El a jucat un meci și în acest sezon pentru Farul, în egalul cu Chindia Târgoviște, 0-0, din etapa #3.

În 2021, Radaslavescu a bifat și două apariții în naționala U19, marcând un gol. De asemenea, mijlocașul ofensiv a jucat 3 meciuri și pentru România U20, pentru care a înscris de 3 ori și a oferit două assist-uri.

500.000 de euroeste cota lui Radaslavescu, potrivit transfermarkt.com

Becali: „L-am urmărit când a debutat, de atunci mi-a plăcut”

După victoria cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League, Becali a declarat că vrea să mai aducă jucători și că a pus ochii pe un fotbalist tânăr.

„O să mai cumpăr un jucător, chiar și mai tânăr. O să vedeți... L-am urmărit când a debutat, în urmă cu un an, doi. De atunci mi-a plăcut. Nu suntem chiar siguri, dar o să vedem. O să mai iau jucători”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Radaslavescu vs. Screciu // foto: Imago Images

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.