Conference League

Andrei Burcă, înaintea meciului cu Șahtior Soligorsk: „Adversarii sunt la un nivel ridicat”

Andrei Burcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 august 2022

Andrei Burcă (29 de ani), fundașul lui CFR Cluj, a prefațat duelul cu Șahtior Soligorsk din turul 3 preliminar al Conference League.

Internaționalul român avertizează în privința campioanei din Belarus, pe care o consideră un adversar dificil, din prisma faptului că a câștigat titlul.

Andrei Burcă, declarații înainte de Șahtior Soligorsk - CFR Cluj

„Suntem pregătiți. Trebuie să fim precauți și concentrați. E dublă manșă, trebuie să facem o partidă bună și să scoatem un rezultat pozitiv. Orice echipă campioană e o echipă bună. Adversarii pe care îi întâlnim sunt la un nivel ridicat. Sunt convins că nu în acest meci se decide calificarea. 

Până acum nu am avut rezultatele dorite, dar după ultima victorie din campionat sper că ne-a revenit moralul. Trebuie să facem o partidă bună pentru a continua pe acest trend ascendent”, a spus Burcă, pentru CFR TV.

Fundașul central a vorbit și despre faptul că meciul se va juca în Turcia, fără spectatori. Echipele din Belarus nu pot juca acasă meciurile din cupele europene, din cauza implicării în invazia Rusiei din Ucraina.

Știm ce s-a întâmplat în acea perioadă de pandemie, când nu veneau oamenii la stadion. Chiar dacă va fi un meci fără suporteri, trebuie să fim conștienți că nu e un meci amical, ci unul oficial

- Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.