Conference League

Ce au făcut posibilele adversare din play-off-ul Conference League ale echipelor românești » Avertisment mare pentru FCSB

Posibilele adversare ale celor de la FCSB, CFR Cluj, Sepsi și CSU Craiova în play-off-ul Conference League și-au disputat azi primele meciuri din turul 3 preliminar. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 august 2022

Posibilele adversare ale celor de la FCSB, CFR Cluj, Sepsi și CSU Craiova în play-off-ul Conference League și-au disputat azi primele meciuri din turul 3 preliminar.

În meciul posibilelor adversare ale celor de la FCSB în play-off, Viking (Norvegia) a spulberat-o pe Sligo Rogers (Irlanda). Norbegienii s-au impus cu 5-1 la capătul unui meci dominat de la cap la coadă și sunt practic calificați mai departe. 

Apoel a învins-o la limită pe Kyzylzhar, 1-0, grație golului marcat de Efrem. Ciprioții sunt favoriți la calificarea în play-off, acolo unde Sepsi are șanse minime să fie, după eșecul de pe teren propriu, scor 1-3, în fața celor de la Djurgardens.

În meciul posibilelor adversare ale Universității Craiova, Hapoel Beer Sheva a învins-o în deplasare pe Lugano, 2-0, și este mare favorită la calificare. Oltenii au pierdut prima manșă cu Zorya, 0-1.

HJK Helsinki (Finlanda) a învins-o cu 2-0 pe Maribor în Slovenia. Pierzătoarea acestei „duble” va înfrunta CFR în play-off dacă ardelenii trec de Soligorsk, 0-0 în tur..

FINAL. Viking - Sligo Rovers 5-1

  • Câștigătoarea duelului dintre Viking și Sligo poate înfrunta FCSB în play-off, dacă roș-albaștrii trec de Dunajska Streda
  • În tur, elevii lui Dică s-au impus în deplasarea din Slovacia, scor 1-0
  • Partida este arbitrată de Radu Petrescu

FINAL. APOEL - Kyzylzhar 1-0

  • Învingătoarea „dublei” va înfrunta în play-off câștigătoarea dintre Sepsi și Djurgardens

FINAL.  Lugano - Hapoel Beer Sheva 0-2

  • Învingătoarea va înfrunta câștigătoarea dintre CSU Craiova și Zorya Luhansk

FINAL. Maribor - HJK Helsinki 0-2

  • În cazul în care CFR trece de Șahtior Soligorsk, ardelenii vor înfrunta pierzătoarea dintre Maribor și Helsinki

VIDEO Rivalii au încredere în FCSB, după victoria cu Dunajska Streda: „Are 99% șanse de calificare”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.