Conference League

Laurențiu Reghecampf, încă o victorie mare în preliminariile Conference League

FOTO: Facebook @NeftciPFK

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 August 2022

Neftchi Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (47 de ani), a câștigat prima manșă a turului III preliminar din Conference League, împotriva austriecilor de la Rapid Viena, scor 2-1.

  • Returul se joacă joi, 11 august, de la ora 21:30
  • Câștigătoarea „dublei” Neftchi Baku - Rapid Viena va juca în play-off cu învingătoarea dintre Vaduz (Liechtenstein) și Konyaspor (Turcia).

Laurențiu Reghecampf a reușit o nouă victorie prestigioasă cu Neftchi Baku. În turul II preliminar din Conference League, antrenorul român a fost nevoit să întoarcă un eșec cu 0-2 contra lui Aris Limassol. Neftchi s-a impus cu 3-0 acasă și a făcut încă un pas spre grupe. 

Laurențiu Reghecampf, victorie contra lui Rapid Viena în Conference League

Astăzi, formația din Baku pornea cu șansa secundă, cel puțin în viziunea bookmakerilor. Atmosfera „fierbinte” le-a dat curaj elevilor lui Reghecampf. 

În minutul 44, israelianul Atta Jaber a șutat de la 18 metri, mingea a fost ușor deviată, iar tabela a fost deblocată. 1-0 la pauză pentru Neftchi. În minutul 60, azerii și-au dublat avantajul. Kenny Saief a profitat de o gafă în lanț a defensivei adverse și a trimis în poarta goală. 

Rezultatul îi oferea lui Reghecampf un avantaj mare înaintea returului. La ultima fază, în al 5-lea minut al prelungirilor, Guido Burgstaller a redus din diferență, iar returul de la Viena se anunță unul de foc.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.