Conference League

Laszlo Balint: „E un semn de întrebare ce s-a întâmplat în seara asta. Nu mă așteptam”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 august 2022

Zorya Luhansk - Universitatea Craiova 1-0 | Laszlo Balint, antrenorul oltenilor, recunoaște prestația slabă din Polonia și analizează golul primit din fază fixă.

  • Returul se dispută în România, pe 11 august, de la 20:30
  • Dacă trece de Zorya Luhansk, Craiova va da în play-off-ul Conference League peste învingătoarea duelului Hapoel Beer Sheva (Israel) - Lugano (Elveția)

Zorya Luhansk - Universitatea Craiova 1-0 | Laszlo Balint: „Golul lor, un semn de întrebare”

„N-am făcut un meci bun, asta e e realitatea. Știam că jucăm împotriva unei echipe care pasează foarte bine, aveam nevoie să fim compacți, agresivi. Marea problemă e că n-am avut personalitate. Când am intrat în posesie, am făcut greșeli. Dar e un scor care poate fi întors, cu gândul ăsta plecăm la retur. 

Am fost temători azi. În prima repriză, n-am fost agresivi, n-am recuperat multe mingi în față. Chiar dacă n-au avut ei mari ocazii în prima repriză, am cedat prea ușor inițiativa. Și când recuperam, pierdeam prea ușor mingea. Aici a fost problema. 

Am luat gol din fază fixă. E un semn de întrebare asta. Trebuie să fim mai responsabili, nu mă așteptam să avem probleme la faze fixe, avem jucători cu talie, cu experiență, dar iată că am pierdut dintr-un moment static. Nu producem atât cât ne-am dori în atac. Trebuie să analizăm repede ce putem îndrepta, ce putem să facem”, a declarat Balint la Digi Sport 1.

Ca antrenor, trebuie să te adaptezi la calitățile jucătorilor pe care îi ai. Pigliacelli avea un joc de picior mult mai bun, dar David Lazar are alte calități, încercăm să facem tot ce putem pentru a ne adapta la calitățile jucătorilor din lotul actual
Laszlo Balint, antrenor CSU Craiova

16 aniau trecut de la ultima victorie reuşită de o echipă românească în duelurile cu reprezentantele Ucrainei din principalele competiţii continentale, Dinamo Kiev - FCSB 1-4, în grupele UCL din sezonul 2006/07. Au urmat 4 rezultate de egalitate şi 10 partide pierdute

Mai multe știri din Conference League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.