Conference League

Cristiano Bergodi nu renunță la calificare: „Mergem acolo să câștigăm, nu avem nimic de pierdut!”

+79 Foto
Cristiano Bergodi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 August 2022

Sepsi a pierdut prima manșă a turului III preliminar din Conference League, scor 1-3, în fața suedezilor de la Djurgardens. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a oferit primele impresii după eșecul suferit.

Bergodi a acuzat faza penalty-ului obținut de suedezi, spunând că Sepsi trebuia să primească fault înainte la Bogdan Mitrea și crede că totul „s-a rupt” din acel moment pentru echipa sa. De asemenea, acesta anunță că echipa covăsneană nu se va da bătută și va merge în Suedia cu gândul la calificare. 

„Un meci care a durat până în minutul 26, când au avut penalty. Acolo trebuia oprit jocul, am avut fault noi la Bogdan Mitrea, care era întins pe jos. Au fost 6-7 minute până am luat al doilea gol, a fost o debandadă. După am avut ocazia lui Rondon, când a dat cu capul din centrarea lui Dimitrov. 

Am încercat să revenim și am dat un gol. Nu a fost un meci cu o diferență așa mare cum a fost rezultatul. Nu spun o prostie dacă spun că ar fi fost prea dur rezultatul dacă se termina 0-3. Ăsta a fost meciul, păcat. Mergem acolo să încercăm să câștigăm meciul, nu mai avem nimic de pierdut. M-a enervat arbitrul. 

Nu m-au nemulțumit băieții, nu am ce să le reproșez. Au jucat cu o echipă foarte bună, care are un ritm bun. Mergem acolo să facem o minune. În fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi la Pro X.

VIDEO Laszlo Dioszegi a explicat la GSP Live gestul pentru care Sepsi a fost amendată de UEFA: „M-am îngrozit când am văzut”

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.