Conference League

Dragomir e categoric după seara de Conference League: „Suntem la pământ. S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off”

Dumitru Dragomir, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2022

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre rezultatele echipelor din România în turul 3 preliminar din Conference League.

FCSB a câștigat miercuri cu Dunajska Streda, scor 1-0. A fost singura victorie românească în Conference League, după ce Sepsi și Universitatea Craiova au pierdut, iar CFR Cluj a făcut 0-0 cu Șahtior Soligorsk. Covăsnenii au fost învinși categoric acasă, scor 1-3, de Djurgarden, iar CSU a pierdut cu Zorya Luhansk, 0-1.

Dragomir, pesimist după rezultatele din Conference League

„S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off-ul Conference League. S-ar putea echipa lui Becali (n.r. - să treacă mai departe) și CFR-ul, normal. Craiova nu, ne-au bătut ăștia care n-au făcut antrenament. La pământ suntem cu fotbalul. Echipa cu care joacă CFR, e o echipă ușoară. Echipă puternică e asta din Ucraina”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.

Dragomir, critici la adresa Universității Craiova

Fostul președinte al LPF a criticat-o pe Universitatea Craiova și spune că lotul oltenilor este slab.

„Craiova m-a dezamăgit total. Mi-am dat seama că are lot slăbuț. 2-3 jucători de valoare și restul de umplutură. N-au nici pe bancă, Balint s-a dus într-o perioadă proastă la Craiova. N-o să câștige nici în campionat multe meciuri.

Își aduce Rotaru pe cineva (n.r. - antrenor) și tot așa va fi. N-are lot. Hanca și Rivaldinho sunt jucători de pluton amândoi. Craiova lui Mititelu este peste valoarea echipei lui Rotaru, dar la fotbal e posibil orice”, a mai spus Dragomir, conform sursei menționate.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.