Tenis

Djokovic, out de la un nou turneu important » Novak riscă și participarea la US Open

Novak Djokovic/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2022

Novak Djokovic (35 de ani, 6 ATP) nu va participa la turneul de la Montreal, Canada, din cauza restricțiilor împotriva Covid-19, potrivit CBC.

Sârbul rămâne în continuare nevaccinat, iar conform legislației din Canada, persoanele care nu au făcut vaccinul anti Covid nu pot intra în țară.

Djokovic ratează turneul de la Montreal

Turneu de la Montreal, dotat cu 1000 de puncte ATP, nu îl va avea pe tablou pe Novak Djokovic. La competiția din Canada va participa însă un alt superstar, Rafael Nadal. Tuneul de la Montreal se joacă între 7 și 14 august.

Djokovic riscă în continuare și participarea la ultimul Grand Slam al anului, US Open, din același motiv. În acest moment, legislația americană nu permite persoanelor nevaccinate să intre în țară.

Cum Novak nu este dispus să se vaccineze, șansele ca el să joace la US Open sunt infime. Turneul american se va disputa în perioada 29 august - 11 septembrie 2022. 

„Mă pregătesc în speranța că pot juca la US Open. Între timp, aștept vești legate de șansele de a putea intra în SUA”, a spus Djokovic într-un mesaj pe Twitter. Câștigător a 21 de turnee de Grand Slam, Djokovic s-a impus de 3 ori la US Open, ultima dată în 2018.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.