Conference League

Cum a văzut Cârțu meciul Craiovei cu Zorya Luhansk: „Au jucat flămânzii cu sătuii” + Ce se întâmplă cu transferul lui Ișfan

foto Facebook @Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2022

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre înfrângerea oltenilor cu Zorya Luhansk, scor 0-1, în turul 3 preliminar din Conference League.

Fostul atacant s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor lui Balint și speră ca aceștia să se „reseteze” petru returul de pe 11 august.

Declarațiile lui Cârțu, după Zorya Luhansk - Universitatea Craiova 1-0

„Dezamăgitor, dar mă gândesc la retur, și ca un clișeu așa, nicun meci nu seamănă cu altul. Mă gândesc la partida retur și la ce urmează până la acel meci. Pe mine nu m-a surprins echipa din Ucraina. Am spus că întâlnim o echipă care vine dintr-o zonă cu multe tragedii. Spuneam că vom vedea o echipă cu jucători care folosesc acest prilej pentru a-și crea niște momente de bucurie, să-și acopere tristețea.

Am văzut o echipă preocupată de fotbal. După mine așa, au jucat flămânzii cu sătuii. Nu fac eu o analiză, să o facă antrenorul, știe ce să le spună. Acum le-am luat pulsul, știm la ce să ne așteptăm. Ai posibilitatea acum să analizezi un meci ofical. Nu mai poți să fii surprins acum.

Până acum, bilanțul e dazastruos, pentru ce gândim noi. Avem niște așteptări de la băieți. Aștept o resetare a lor. A început campiontul, competițiile internaționale, trebuie să înțeleagă că într-un meci european îți trebuie atitudine și să respecți detaliile tactice, nu să vii cu greșeli. Întâlnești un adversar conectat”, a declarat Sorin Cârțu la Pro Arena.

Cârțu: „Dacă voiam neapărat, îl luam pe Ișfan”

Sorin Cârțu a declarat că transferul lui Ișfan, mijlocașul de la FC Argeș, nu se va mai realiza în această vară, dar jucătorul va rămâne în cotinuare pe radarul oltenilor.

„Ișfan era un fotbalist intereseant. Nici noi nu am avut 100% convingerea. Dacă voiam neapărat, făceam transferul, că avem posibilități. Rămân în continuare discuții, poate îl luăm la iarnă. Este un jucător interesant. Să îi vedem în continuare evoluția”, a spus președintele Craiovei, conform sursei menționate.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.