Liga 1

CFR Cluj vrea să dea lovitura în mercato » Interes pentru un atacant cu 136 de meciuri în Serie A

Manuel Pucciarelli (dreapta)/ fotoImago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2022

CFR Cluj ar fi interesată de serviciile lui Manuel Pucciarelli (31 de ani), un atacant italian cu 136 de meciuri în Serie A.

Pucciarelli este liber de contract după despărțirea de Melbourne City, din Australia, și este disputat de CFR Cluj și Qarabag (Azerbaidjan), notează italienii de la TuttoMercatoWeb.

CFR Cluj îl vrea pe Manuel Pucciarelli

Pucciarelli s-a despărțit de Melbourne după un sezon în Australia, iar acum ar vrea să se întoarcă în Europa. Jurnaliștii italieni anunță că atacantul este disputat de CFR Cluj și Qarabag, campioanele din România, respectiv Azerbaidjan.

Pucciarelli, un atacant care a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Chievo, Empoli și Pescara, a părăsit Italia în sezonul 2020-2021, când fost transferat de Dibba Al Fujairah, din Emiratele Arabe Unite.

Atacantul a jucat nu mai puțin de 136 de meciuri în Serie A, pentru Chievo și Empoli. În prima ligă italiană a marcat 16 goluri și a oferit 7 pase decisive. În plus, Pucciarelli a bifat și 78 de apariții în Serie B, unde a înscris de 10 ori și a oferit 7 assist-uri.

În această vară, CFR a mai adus doi atacanți, pe Jefte Betancor, de la Farul, și pe Cephas Malele, împrumut de la Al-Tai. În lotul campionei se mai află și Gabriel Debeljuh, titularul obișnuit din centrul atacului.

Dan Petrescu, după Șahtior Soligorsk - CFR Cluj 0-0: „N-am jucători de atac”

După meciul cu Șahtior Soligorsk din turul 3 preliminar al Conference League, 0-0, Petrescu s-a plâns că nu are suficienți jucători de atac în lot.

„La câți jucători de atac accidentați sunt... eu n-am jucători de atac acum. La următorul meci de campionat nu am nimic nou, nimic! Nu pot să-l folosesc tot timpul pe Debeljuh și Păun. Atât! Noi am avut doi jucători de atac pe banca de rezerve. Ei (n.r. - Șahtior) au avut 7!”, a afirmat Petrescu la conferința de presă.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.