Liga 1

Burleanu ia măsuri, după „cazul Croitoru” » Amendă uriașă pentru antrenorii care nu respectă regulamentul

+10 Foto
Răzvan Burleanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 August 2022

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit după ultimul Comitet Executiv. 

FRF a decis să ia măsuri în cazul antrenorilor suspendați care comunică, în timpul meciului, cu jucătorii. Cel mai recent caz a fost cel al lui Marius Croitoru, tehnicianul de la FCU Craiova, care a fost surprins dând indicații din tribună, prin diverși intermediari, la meciul cu FCSB, scor 1-1, în etapa #3 din Liga 1.

Burleanu: „Antrenorul va sta lângă delegatul de joc”

„Am decis să intervenim pe regulamentul disciplinar, pentru a regla o situație cu care ne-am confruntat la începutul acestui sezon, și anume atunci când antrenorul s află într-o stare de suspendare. Ne dorim să reglementăm situația în care un antrenor aflat în stare de suspendare ia legătura cu jucătorii Am văzut destule situații care dăunează imaginii. 

Asta înseamnă că nu reușim să implementăm soluția optimă. Astfel, de acum, tehnicianul va ocupa un loc lângă delegatul de joc sau, dacă acesta va fi nevoit să plece, va sta lângă observatorul de arbitri. Penalitatea pentru încălcarea regulamentului este de de 50.000 de ron”, a declarat Răzvan Burleanu.

Croitoru a dat indicații, deși era suspendat

Suspendat pentru meciul dintre FCSB și FCU Craiova, 1-1, Marius Croitoru a stat în tribunele Arenei Naționale.

Marius Croitoru a urmărit partida de la Tribuna Oficială a Arenei Naționale, cu două telefoane în față, destul de izolat de restul oamenilor de la FCU Craiova. La un moment dat, lângă Croitoru apare președintele Marcel Pușcaș.

Mai mult, în minutul 88, în stânga antrenorului s-a așezat Eduard Zelgin, noul team manager al echipei oltene. Fostul jurnalist vorbea la telefon, în timp ce Croitoru îi indica anumite lucruri.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.