Conference League

MM Stoica se ia de jucătorii FCSB-ului: „Am fost foarte nervos!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, se teme pentru returul cu Dunajska Streda din turul III preliminar Conference League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, se teme pentru returul cu Dunajska Streda din turul III preliminar Conference League și critică dur prestația roș-albaștrilor din finalul partidei din Slovacia, 1-0. Din minutul 67, roș-albaștrii au evoluat în superioritate numerică.

Mihai Stoica, după Dunajska Streda - FCSB 0-1: „Am fost foarte nervos”

Pot fi probleme la retur. Am fost foarte nervos după meci și foarte nemulțumit de faptul că la 1-0 pentru noi, când ei erau în 10 oameni, noi n-am stăpânit jocul. Noi n-am mai ajuns la poartă, în schimb ei au ajuns la poarta noastră! Ne-am pierdut organizarea. 

Avem și o problemă, deoarece n-avem jucători cu experiență în cupele europene. În plus, românul - și nu doar românul - are o frică de succes. Când ai 1-0, joci 11 vs. 10, unii au tendința de a juca mai precaut. Dar noi n-am jucat nici precaut! Poate așa a trebuit să se întâmple, ca Gigi să mai facă niște eforturi și să completeze lotul”, a declarat MM la Orange Sport.

Ce transferuri a făcut FCSB după turul cu Streda:

  • Eduard Radaslavescu (18 ani, mijlocaș central)
  • Radu Boboc (23, fundaș dreapta)
  • Marco Dulca (23, mijlocaș central)

Nicolae Dică a desemnat noul căpitan al FCSB, după accidentarea lui Coman: „Este pregătit”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.