Liga 1

Cu ce echipă ținea Eduard Radaslavescu la vârsta de 8 ani: „Campioni!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2022

Eduard Radaslavescu (18 ani) a semnat un contract valabil cinci sezoane cu FCSB. Mijlocașul transferat de la Farul a ajuns la echipa pe care o simpatiza încă din copilărie.

Eduard Radaslavescu, cel mai recent transfer al vicecampioanei, și-a îndeplinit visul. Încă de la vârsta de 8 ani, internaționalul distribuia pe contul de facebook mesaje de susținere pentru formația patronată de Gigi Becali: „Cu Steaua până la moarte”. În acel moment încă nu apăruse ruptura dintre CSA Steaua și FCSB. 

FOTO: Facebook @Eduard Radaslavescu

Eduard Radaslavescu, stelist de mic 

„Nu e nicio presiune pe mine! Vin de la un club unde mereu era presiune. Am învățat foarte multe la domnul Hagi și sunt pregătit de această provocare. Domnul Hagi ne-a transmis să mergem cu încredere, cu tupeu, să muncim, să ne dorim mai mult și să devenim cei mai buni. 

Eu sunt un băiat serios, responsabil și sunt conștient de eforturile pe care le fac. Nu vreau să dau cu piciorul acestei șanse. Am venit să luptăm pe toate planurile. Sunt stelist de mic! FCSB e Steaua. Aveam 11 ani când au câștigat ultimul titlu și chiar m-am bucurat. Acum toată familia s-a bucurat pentru transferul ăsta", a declarat Eduard Radaslavescu, într-o conferință de presă.

VIDEO Nicolae Dică a desemnat noul căpitan al FCSB, după accidentarea lui Coman: „Este pregătit”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.