Liga 2

Trecut pe la FCSB, fostul concurent de la Survivor a refuzat CSA Steaua, dar vrea să joace gratis la Dinamo: „Nu s-ar păcăli cu mine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 august 2022

Sebastian Chitoșcă (29 de ani), fost mijlocaș în Liga 1, spune că și-ar dori să joace la Dinamo, în Liga 2, și că nu ar cere salariu în primul an.

Trecut  pe la echipe precum FCSB, FC Botoșani și FC Voluntari, Chitoșcă s-a retras din activitate în urmă cu 3 ani,  după o carieră în care a strâns peste 100 de meciuri în Liga 1.

Fostul jucător de bandă, concurent în trecut la Survivor, spune că a refuzat-o pe CSA Steaua, când echipa era în Liga 4, pentru că a jucat la FCSB, dar ar fi dispus să joace la Dinamo.

Sebastian Chitoșcă ar juca gratis la Dinamo, după ce a refuzat CSA Steaua

„Am avut o ofertă de la CSA Steaua, când am terminat-o cu U Cluj. Echipa era în Liga 4, dar nu m-am dus. Nu m-aș duce nici acum.

Pentru mine, FCSB e Steaua. Nu am fost vreun jucător reprezentativ, ca să mă înjure lumea sau să mă facă trădător, dar nu m-aș duce la CSA Steaua. Char dacă aș avea nevoie de o echipă ca de aer.

La Dinamo aș merge cu inima deschisă. Aș juca gratis pentru un an. Doar să-mi asigure banii de motorină.

Dinamo nu s-ar păcăli cu mine. Doar să-mi ofere șansa să fiu un om în plus acolo. Vor vedea dacă merit ceva. Eu nu m-am retras din cauza unei accidentări, ci din cauza unor probleme personale”, a declarat Sebastian Chitoșcă în emisiunea „DigiSport Matinal”.

De-a lungul carierei, Chitoșcă a jucat la Ceahlăul, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari, FC Brașov, FC Botoșani și U Cluj, retrgându-se în vara lui 2019.

VIDEO Ovidiu Burcă, după victoria lui Dinamo la debutul în Liga 2: „Se simte că ne-am antrenat intens”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.