Liga 1

Ce se întâmplă cu FCU Craiova - CSU Craiova? Anunțul făcut azi de Mititelu în privința televizării

FCU Craiova – CS Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 august 2022

Meciul dintre FCU Craiova și CS Universitatea Craiova va fi televizat. Anunțul a fost făcut de Adrian Mititelu, deși patronul FCU spunea miercuri că șansele ca meciul să se vadă la TV erau mici.

  • FCU Craiova – CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, Prima Sport și DigiSport

Nemulțumit de faptul că eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a rămas în urmă cu plata ratelor, Mititelu amenința miercuri că există varianta ca meciul să nu fie televizat. 

Azi, patronul FCU Craiova a declarat că derby-ul Craiovei va putea fi urmărit la TV. Acesta susține că fanii l-au determinat să se răzgândească.

FCU Craiova – CSU Craiova se vede la TV. Anunțul lui Adrian Mititelu

„Am primit reproșuri și înjurături de la fani. Noi avem mulți suporteri în străinătate, iar pe ei i-ar afecta. 

Am renunțat la idee pentru că mi-aș face rău propriului bazin de suporteri. În plus, m-ar înjura toată țara. Oamenii nu înțeleg și nu le pasă de problemele noastre. Vor să vadă meciul. Chiar și spectatorii neutri vor să vadă meciul.

Dar nu am făcut acel anunț pentru a influența vânzarea de bilete. Se va umple stadionul, nu am emoții”, a spus Adrian Mititelu la ProArena.

Am primit o sumă infimă din drepturile TV. Eu înțeleg că sunt probleme economice peste tot. Dar când cumperi drepturile TV, trebuie să fii sigur pe tine. Nu poți să te arunci. Dacă nu ai capacitatea financiară, nu te băga pentru a încurca.

– Adrian Mititelu

VIDEO Victor Hexan, despre viața în Donețk înainte de război: „Era belșug! Un muncitor câștiga 500 de euro”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.