Liga 1

Dan Șucu, pregătit să investească alte 5 milioane de euro: „Nu suntem minister, dar sunt dispus să fac asta”

Dan Șucu // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 august 2022

Dan Șucu, unul dintre acționarii principali de la Rapid, a dezvăluit că este dispus să investească până la 5 milioane de euro în școlile de fotbal din țară, care să îi devină partenere clubului din Giulești.

Într-o conferință de presă în care s-a punctat insistent pe planurile asupra Academiei clubului, Dan Șucu a dezvăluit că este dispus să susțină financiar anumite școli de fotbal din România.

Rapid plănuiește să încheie parteneriate sustenabile cu acestea, în vederea preluării în propria Academie a tinerilor fotbaliști de perspectivă.

Dan Șucu: „Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro”

„Nu suntem minister, dar suntem dispuși, eu sunt dispus să investesc în continuare acolo unde există o școală de fotbal puternică, la care sunt mulți copii. O școală de fotbal care are o situație cât de cât rezonabilă din punct de vedere juridic pentru spațiul în care-și desfășoară activitatea.

Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro în următorii 5 ani pentru a ne putea crea acest parteneriat cu fiecare școală puternică din România”, a precizat Șucu.

10 milioane de euroa investit Dan Șucu la bazele „Constructorul”, și la „Coresi”, unde vor fi în total 10 terenuri, 3 de dimensiuni mari și 7 pentru diverse categorii de copii și juniori. Și echipa mare se va antrena aici.

În cadrul aceleiași conferințe, Șucu afirmase că Academia Rapidului, la care s-a referit drept „fundația clubului”, „va deveni în scurt timp cea mai puterică din țară”. Omul de afaceri și-a asumat investiții importante în infrastructura clubului și construiește în prezent două baze de pregătire ultramoderne.

Facem o ofertă clară pentru toate cluburile de juniori din România. Avem și noi clubul nostru de juniori, dar talentele se pot naște oriunde. Dacă există un talent pe care dânșii doresc să-l promoveze, este binevenit la noi.

- Dan Șucu

VIDEO: Adrian Mutu, antrenorul etapei 3 din Liga 1 

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.