Liga 2

Eșanu, mesaj de ADIO pentru Dinamo: „Aș fi vrut să rămân, dar nu a depins de mine”

Mihai Eșanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 august 2022

Mihai Eșanu (24 de ani) și-a anunțat plecarea de la Dinamo.

Crescut în Academia lui Dinamo, Eșanu a anunțat în această după-amiază că s-a despărțit de clubul din „Ștefan cel Mare”.

În cadrul mesajului a făcut o trimitere la decizia antrenorului Ovidiu Burcă de a renunța la serviciile sale. Noul „principal” al „câinilor roșii” îi transmisese personal lui Eșanu că nu se bazează pe el în noul sezon.

Mihai Eșanu, mesaj de adio pentru Dinamo: „Vis devenit realitate”

„Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.

Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine.

Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”, a scris Eșanu pe Instagram. Alături de mesaj, o serie de fotografii în care îmbracă echipamentul lui Dinamo.

Momentan, principalul portar de la Dinamo, cel care a apărat în prima etapă a noului sezon de Liga 1, este Denis Oncescu, un tânăr care va împlini 18 ani pe 15 august. Rezerva sa este Ștefan Fara (21 de ani).

VIDEO » Suporterii și jucătorii lui Dinamo sărbătoresc victoria din prima etapă

>

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.