Liga 1

Jucătorul care l-a decepționat pe Gigi Becali: „Câtă bază mi-am pus... Tu dormi la FCSB, tată?”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 august 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, nu l-a menajat pe Adrian Șut (23), folosind și o remarcă vulgară, după egalul de la Mioveni, 1-1.

În urmă cu un an, august 2021, Gigi Becali spunea despre Adrian Șut, „închizător”, că „va fi cel mai mare fotbalist al României, veți vedea. E cinci clase peste Pintilii”.

În prezent, după evoluția lui Șut din cel mai recent meci al celor de la FCSB, 1-1 cu CS Mioveni, șterge pe jos cu mijlocașul defensiv.

Șut nu a reușit să blocheze adversarii la faza golului, când Vlad Pop a centrat în careu către Ionuț Balaur. Lent, Adrian nu a reușit să blocheze pasa, apoi a deviat șutul lui Balaur, la care Târnovanu nu a putut interveni.

Gigi Becali l-a criticat pe Adrian Șut

„Dacă era după mine, făceam mai mare sacrificiu la meciul cu Mioveni. Dacă era după mine, nici Tavi Popescu, nici Ovidiu Popescu nu jucau. Dar nu m-am băgat.

Sunt puțin supărat, dacă îi dai pasă unui adversar, apoi mai și deviezi mingea în poartă... Dacă ești fotbalist la FCSB, nu dormi, tată! Nu e pat de dormit în careu la FCSB!

Câtă bază mi-am pus în băiatul ăsta... dar probabil de frică, a văzut concurență, și în loc să reacționeze altfel a făcut caca. Doamne, iertați-mă, am scăpat”, a spus Becali la Pro Arena.

Întrebat dacă se referă la Șut, latifundiarul a răspuns scurt: „Păi da, normal”.

5e nota primită de șut în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor pentru evoluția cu Mioveni

VIDEO: Ionuț Balaur, marcator în CS Mioveni - FCSB 1-1, dezamăgit de suporteri

>

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.